evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 02.03.2018 14:20:32

Vse za domačega zvezdnika: Bolnišnica se bo za Neymarja spremenila v luksuzni hotel!

Neymar bo v soboto prestal operacijo stopala, bolnišnica, v kateri bodo opravili poseg, pa se je na ta dogodek dobro pripravila.

Bolnišnica Mater Dei, ki se nahaja v Belo Horizonteju, se pospešeno pripravlja na prihod velikega zvezdnika. Kot je že znano, bo Neymar v soboto tam prestal operacijo stopala, ki si ga je poškodoval na tekmi PSG - Marseille, osebje pa mu bo zagotovilo popolno zasebnost.


Operirala ga bosta zdravnik brazilske nogometne reprezentance Rodrigo Lasmar in Gerard Saillant, ki je v pretekolsti operiral že brazilskega Ronalda. Ne samo, da bo imel na voljo najboljšo možno bolnišnično oskrbo, zaradi Neymarja bodo zaprli celoten oddelek, na katerem mu bo družbo delalo nekaj njegovih najtesnejših prijateljev in sodelavcev, dan kasneje pa bo lahko zapustil bolnišnico.

V tem trenutku ni jasno, ali se bo nato odpravil v Pariz ali pa bo z okrevanjem nadaljeval v domači Braziliji. Znano je le to, da naj bi bil z nogometnih zelenic odsoten vsaj dva meseca in pol, zdravnik, ki ga bo operiral, pa pričakuje, da bo pripravljen za junijsko SP v Rusiji.

Članki iz rubrike