1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ue
ue
2 02.03.2018 11:15:47

Spet je imel prav! Brazilski JASNOVIDEC napovedal poškodbo Neymarja! Zdaj napoveduje še nekaj STRAŠNEGA! (video)

Jose Ferreira dos Santos Carlinhos je v Braziliji prava zvezda.

In to kljub temu, da ni nogometaš ali kakšen drug športnik, pevec, igralec ali kaj podobnega. Carlinhos je jasnovidec in s svojimi napovedmi je prepričal Brazilce, da verjamejo tistemu kar reče.

"Celotno moštvo bo umrlo v letalski nesreči. Zapomnite si, kaj vam pravim," je govoril še 29. marca 2016. Vemo, da je novembra tistega leta po strmoglavljenju letala življenje izgubila vsa ekipa Chapecoenseja.

Še prej je napovedal, da bo brazilska reprezentanca doživela blamažo na domačem svetovnem prvenstvu, kot tudi, da se bo Neymar med prvenstvom poškodoval. Zdaj se je spet uresničila njegova napoved v zvezi s prvo zvezdo Brazilije.

Lani decembra je spet prerokoval, da se bo Neymar poškodoval in izpustil svetovno prvenstvo v Rusiji. "Brazilija ne bo mogla računati na Neymarja na SP. Nekaj se mu bo zgodilo, rabil pa bo pet do sedem mesecev, da okreva. Morda bo okrevanje nekaj krajše in bo lahko zaigral na eni ali dveh tekmah v Rusiji," je takrat dejal Carlinhos.

Prva napoved se je uresničila, Neymar mora zaradi zloma kosti v stopalu mora na operacijo, sledi večmesečni premor. Brazilci samo upajo, da se bo uresničil vsaj tisti zadnji stavek, da bi lahko zaigral na kakšni tekmi v Rusiji.

Oni in vsi drugi pa upajo, da se ne bo uresničila še ena napoveda Carlinhosa. Govoril je namreč o tem, da bo napaden avtobus PSG-ja, Barcelone ali Reala! Že naslednji teden Barca gostuje v Parizu.

Značke: neymar, carlinhos

Članki iz rubrike