mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 22.01.2018 16:18:18

Kar smejte se, POGLEJTE TOLE! Ronaldo na šale o telefonu odgovoril z norim POSNETKOM POŠKODBE OBRAZA (video)

Cristiano Ronaldo je zelo "boleče" obračunal s svojimi kritiki.

Ogromno je bilo govora o tem, da je Cristiano Ronaldo ob zmagi Reala nad Deportivom dobil udarec, po katerem je zakrvavel, nato pa sprožil posmeh s skrbjo za svoj videz. Iz neznanega vira si je izposodil telefon in se v ogledalu zelo dobro ogledal. Kar si lahko ogledate na tej povezavi in kar je dvignilo ogromno prahu. Predvsem stalni kritiki in stalni sovražniki so bili seveda zelo glasni, a jim je Ronaldo zdaj povedal svoje.

Resnica je očitno taka, da bi bilo Cristianovo rano treba šivati, se je Portugalec odločil drugače. Namreč da bo tekmo odigral do konca in po šive odšel po koncu srečanja. Telefon pa je očitno uporabil le za to, da je sam preveril, ali je tak načrt izvedljiv, potem ko so mu ga zdravniki odsvetovali. Da bi kritikom povedal svoje, pa je nato Ronaldo posnel in objavil dogajanje v slačilnici po tekmi. Iz česar je jasno razvidno, za kakšno poškodbo je šlo.

Portugalcu je treba priznati, da vse skupaj ni bilo mačji kašelj. Na koncu je dejansko potreboval šive, ureznina pa je videti tako grdo, da bi z njo igral le malokdo. Posnetek vsega skupaj pa si poglejte na tej povezavi, ki sta jo v svet poslala madridski Real in njemu precej zvesti časnik Marca.      

Članki iz rubrike