Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 22.01.2018 15:15:39

Neymar na pragu Reala? Brazilčev soigralec razkril, kdo si je to izmislil in zakaj!

Reuters
Ali je Neymar resnično na pragu Reala? In to za nov rekorden znesek? Po trditvah njegovega soigralca pri PSG-ju dvomov o tem ni.

Branilec PSG-ja Marquinhos je poslal jasno sporočilo vsem tistim, ki Neymarja vztrajno selijo iz Francije v Španijo. Ob tem je razkril, kdo te govorice širi in zakaj.


"Španski mediji to počnejo. Misli, da nas hočejo na takšne način vreči iz tira," je brazilski branilec dejal za francoske medije in dodal: "Sami lahko vidite, kako Neymar igra. Hočejo ga zmesti in zmešati glavo. Igrajo se z nami. Komaj je prispel v Pariz. Vsi lahko vidijo, da je vesel in dober nogometaš. Tukaj ima prijatelje in vse, kar potrebuje za doseganje zadetkov."

Marquinhos se je s temi besedami odzval na poročanje španskih medijev, da se bo Neymar za rekordno odškodnino preselil k Realu, po nekaterih trditvah pa naj bi Madridčani PSG-ju v zameno odstopili celo Cristiana Ronalda. A to naj bi bila očitno le igrica španskih medijev, ki naj bi na takšen način skušali pomagati svojemu predstavniku v ligi prvakov. Real se bo namreč v osmini finala tega tekmovanja 14. februarja pomeril ravno s PSG-jem.

Značke: neymar, psg, real-madrid

Članki iz rubrike