Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 22.01.2018 14:42:32

Kenan BAJRIĆ tudi uradno v Bratislavi: Jasno je, koliko je z njim ZASLUŽILA Olimpija in kaj tako ZELO OBŽALUJEJO Slovaki!

www.skslovan.com
Tako, kot smo pred dnevi že poročali, je Kenan Bajrić tudi uradno postal član Slovana iz Bratislave.

Dolgotrajna in naporna pogajanja, kot so se izrazili Slovaki, so se danes končala - Kenan Bajrić je postal član Slovana iz Bratislave. Za tretjo ekipo slovaškega prvenstva je 23-letni branilec podpisal 4,5-letno pogodbo, Olimpija pa je z njegovim odhodom zaslužila 600 tisoč evrov, kar so potrdili tudi na uradni spletni strani slovaškega kluba. 

"Okrepitev na položaju branilca je bila za nas prioriteta v tem prestopnem roku, saj smo v jesenskem delu prvenstva prejeli preveč zadetkov. Imeli smo tri možnosti, za nas je bil Kenan prva izbira in zelo sem vesel, da smo ga dobili. Je hiter, fizično dobro pripravljen in prepričan sem o tem, da bo prinesel dovolj agresivnosti," je povedal podpredsednik Ivan Kmitrik in nadaljeval: "Pogajanja so bila zelo zahtevna in zahteve Ljubljančanov so bile visoke. Obžalujem le to, da nismo uspeli vsega zaključiti pred odhodom ekipe na priprave v Turčijo, toda kot sem povedal, so bila pogajanja res dolga. Kenan ima ogromno potenciala in prepričan sem o tem, da se bo skozi igre za Slovan prebil v slovensko reprezentanco." Bajrić bo jutri opravil zdravniški pregled, toda Slovaki poudarjajo, da glede na to, da je odigral vse tekme jesenskega dela, ne bi smel imeti težav, v sredo pa se bo pridružil ekipi v Turčiji. 

Pri Slovanu bo Bajrić združil moči s še enim nekdanjim članom Olimpije - Andražem Šporarjem. 

Članki iz rubrike