Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 18.01.2018 11:51:55

OJOJ, MESSI! Argentinec se je srečal s svojo največjo NOČNO MORO, Katalonci pa slavijo velikega in ZGODOVINSKEGA junaka! (video)

Reuters
Barcelona je na velikem katalonskem derbiju priznali premoč Espanyolu, v središču dogajanja pa je bil spet Lionel Messi.

Podobno kot Atletico, ki je na domačem stadionu klonil pred Sevillo, tudi Barcelona ne more biti zadovoljna z razpletom prve tekme četrtfinala španskega pokala. Na gostovanju pri Espanyolu so klonili z 1:0, tako da se bodo morali varovanci Ernesta Valverdeja reševati na domačem igrišču.

Eden od največjih junakov tekme je bil vratar Espanyola Diego Lopez, ki je v 62. minuti tekmi obranil enajstmetrovko Lionelu Messiju. Še več, s tem mu je uspel dosežek, ki mu v španskem nogometu ni para. Je namreč prvi vratar, ki je kar dvakrat obranil strel slovitemu Argentincu  z bele točke. 

To mu je uspelo leta 2008, ko je bil član Villarreala, prav tako v španskem kraljevem pokalu. Messi je zadel 63 od 81 strelov z bele točke, s tem je 77-odstotno uspešen, prav v tem elementu nogometne igre pa strokovnjaki pri njem vidijo največ prostora za napredek.

Članki iz rubrike