1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 18.01.2018 08:52:41

ŠOK v Madridu! Jana Oblaka in druščino je pred tekmo pretresla novica o KRVAVEM napadu z noži, podrobnosti so res NEVERJETNE!

Šok in nejevera! Jan Oblak in druščina so izgubili na prvi tekmi četrtfinala španskega pokala s Sevillo, toda to ni bil največji udarec večera.

Atletico je na domačem stadionu Wanda Metropolitano priznal premoč Sevilli, ki je slavila z 1:2, toda zelo pretresljivi novico so navijači izvedeli že pred tekmo. Takrat je namreč na metro postaji, kjer so se zbirali navijači madridskega velikana, prišlo do nasilja. In to ne med navijači nasprotnih ekip, temveč med navijači Atletica. 

Nekaj pred 19. uro je namreč prišlo do krvavega spopada, v katerem je bil trikrat zaboden 22-letni navijač Atletica, enkrat v stegno, enkrat v roko in tudi v hrbet. Prav slednja rana bi lahko pustila ogromne posledice, še več, zdravniki se po poročanju španskega Asa še vedno borijo za njegovo življenje. Podrobnosti spopada še niso znane, policija pa sumi, da sta se spopadli dve navijaški skupini madridskega velikana. 

Članki iz rubrike