Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
18 11.01.2018 08:05:26

BOLNIK! Grozljiv prekršek nad MBAPPEJEM, ki je ogrozil kariero največjega svetovnega BISERA! (video)

Četrtfinalna tekma francoskega ligaškega pokala je postregla s prizorom, ob katerem spreleti srh.

Na tej tekmi je PSG premagal Amiens in napredoval tudi v tem tekmovanju, bolj kot uspeh Parižanov pa odmeva pravcati napad na najstniškega napadalca in kar 180 milijonov evrov vrednega napadalca Kyliana Mbappeja. Bilo je v 34. minuti pri izidu 0:0, ko se ga je na najbolj šokanten in zverinski način lotil domači vratar Regis Gurtner. Z več kot očitno željo mladeniča poškodovati ali mu celo škodovati na še hujši način. 

Mbappe je šel sam proti vratom, ko ga je izven kazenskega prostora dohitel Gurtner, ki ga igra preprosto ni zanimala. Ni ga zanimala žoga, tudi ni ga zanimalo, kako bi, četudi s prekrškom, Kyliana ustavil normalno. Namesto tega je z vso hitrostjo in vso silo meril zgolj v eno stvar - v mladeničevo koleno. Gurtner ga je tudi z vso močjo zadel in ob tem je vsem zaledenela kri. Še bolj, ko se je zavrtel prvi počasni posnetek in so postale jasne razsežnosti. 

Strokovnjaki so si edini: Mbappe je imel ogromno sreče, kajti na podoben način lahko pride do poškodbe, ki celo lahko ogrozi nadaljevanje kariere. Vsaj normalno nadaljevanje kariere na najvišji ravni. Če bi Gurtner s svojo divjaško akcijo strgal križne vezi in še dodatno poškodoval koleno, bi Kyliana čakale velikanske težave. Tako pa je imel velikansko srečo. Čeprav je kazalo zelo slabo, se je po nekaj minutah celo vrnil na igrišče in očitno ne bo čutil hujših posledic.

Posnetek, ob katerem človeku zares postane slabo iz več razlogov, si seveda lahko ogledate spodaj. Gurtner je bil za svojo potezo seveda izključen, zagotovo pa ga čaka še hujša kazen. 

Značke: mbappe, gurtner, psg, amiens

Članki iz rubrike