Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 10.01.2018 17:56:08

PRVAKI začeli priprave. Lahko Kassim Doumbia ponovi zgodbo Jeana-Clauda Billonga? (foto)

Drago Wernig - TAKA
Ljudski vrt od današnjega dopoldneva ni več oaza miru, Darko Milanič in njegovi varovanci so začeli priprave na spomladanske izzive.

Darko Milanič je bil ob srečanju s fanti zadovoljen, ker so prišli na priprave dobro pripravljeni. Ni bilo zaznati prazničnega viška kilogramov. “Glede stanja na tehtnici ni bilo zapletov, je optimalno in brez negativnih presenečenj. Zdaj se že tako dobro poznamo in se zavedamo, da je vsak odvečen kilogram potem moteč. Fantje dobro vedo, kaj jih čaka glede boja za mesta v ekipi in so na dovolj visokem nivoju, brez da bi potrebovali naše dodatne besede. Tudi vadba po individualnih programih je bila opravljena, kot je treba, tako da lahko takoj začnemo z nogometom. Odmor je bil dolg, po videnem so ga fantje dobro izkoristili, si spet zaželeli treningov in skupnega sodelovanja.”

milanic darko dw
Drago Wernig - TAKA

Vsi na začetku še ne morejo vaditi s polno obremenitvijo. “Trije. Rajčević po operaciji še ni nared za največje napore, upam, da bo hitro z nami v polnem obsegu. Šme je oddelal veliko treningov, zagotovila zdravnikov so, da je zdrav, a bomo previdni in ga v uvodnem tednu še nekoliko ‘prišparali’. Zahović pa ima še zmeraj prepoved s strani zdravnikov, do 26 januarja, ko ima naslednjo kontrolo, ne sme v dvoboje. Treniral bo z nami ves čas, v delu, ko bo prisotna kontaktna igra, pa ne bo sodeloval,« je pojasnil primorski strokovnjak

1maribor dw
Drago Wernig - TAKA
Edini nov obraz je za zdaj Kassim Doumbia. "Vsekakor si bomo prizadevali, da bi ga čim prej pripeljali na želeno raven. Da se bo v moštvu dobro počutil, da bomo od njega imeli veliko koristi ter da bo tudi sam imel veliko od tega. Billongov napredek je bil izjemno hiter, fantastičen, vendar v niti enem trenutku ne smemo pozabiti, da je imel za seboj ekipo, ki mu je nadvse pomagala. Prvi vtis je, da je Kassim zelo pozitiven fant in mislim, da je tudi pripravljen napredovati. Je ambiciozen. Če se lahko ponovi zgodba z Billongom? Vsakega igralca pripelješ z namenom, da bi iz njega izvlekli čim več, da bi bi prispeval k uspehom ekipe," je še povedal Darko Milanič.

Galerija

Članki iz rubrike