evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 22.12.2017 12:33:23

PIQUE spregovoril o kontroverznem ŠPALIRJU in CRISTIANU: Samooklicani najboljši vseh časov?! To si mislim o njem in njegovi izjavi!

Profimedia
Vse oči nogometnih navdušencev po svetu so uperjene v el clasico, ki bo na sporedu v soboto ob 13. uri v Madridu.

Napetost bi lahko rezali z nožem, v taboru Madridčanov se namreč zavedajo, da je pritisk na njihovi strani. Zaostanek za vodilno Barcelono je namreč zajeten, tri točke so v tem trenutku nuja tako za zmanjšanje zaostanka kot tudi za samozavest ekipe, ki se je na začetku sezone dolgo časa iskala, nazadnje pa je osvojila naslov svetovnega klubskega prvaka.

Še enkrat več je bila vroča tema pred el clasicom zdaj že kontroverzni špalir, ki bi ga morala Barcelona po mnenju mnogih postaviti Realu, o njem pa je spregovoril tudi kdo drug kot Gerard Pique, branilec Kataloncev, ki je znan po svojem ostrem jeziku. "Klub je že spregovoril in izrazil svoje mnenje o tej temi, mi pa bomo delali tako, kot so povedali. Mislim, da je tako prav, mi nismo nastopali v tem tekmovanju, to je mešanje dveh povsem drugih stvari. Mediji postajate vedno slabši," je pred el clasicom zabrusil Pique in spregovoril tudi o samooklicanem najboljšem nogometašu vseh časov, Cristianu Ronaldu in njegovi izjavi, ki je razburila svet: "Spoštujem njegovo mnenje, toda ljudje ne pričakujejo, da bo tako govoril o sebi. To je presenetljivo."

Članki iz rubrike