oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

zlato drevo Svet24.si

Ko v sebi najdete srečo in moč, lahko naredite ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 14.12.2017 14:35:06

V Milanu OGORČENI: Nekdo jim želi škodovati!

Reuters
V italijanskem nogometnem velikanu AC Milanu so ogorčeni na zadnjimi dogodki v zvezi z njihovim vratarjem Gianluigijem Donnarummo, ki naj bi spet želel oditi iz kluba. Milančani govorice ocenjujejo kot veliko laž, ki naj bi jih zanetil nekdo, ki jim želi škodovati.

"Gigi nikoli ni izrazil želje, da bi nas zapustil, če bi to hotel, junija ne bi podpisal nove pogodbe do leta 2021. Nekdo nam hoče nagajati in škodovati z lažmi," je po pokalnem porazu z 0:3 na gostovanju, na katerem so navijači svojega mladega vratarja žalili in ga podili iz kluba, kar ga je zelo prizadelo in se je v slačilnici celo zjokal, dejal športni direktor kluba Massimiliano Mirabelli.

Govorice je sprožil Donnarummin zastopnik Mino Raiola, ki je dejal, da njegov varovanec želi prekiniti novo pogodbo, v katero naj bi bil po psiholoških pritiskih praktično prisiljen. Zato naj bi bila pogodba, po kateri bo nogometaš, ki naj bi bil v pogovorih s PSG, zaslužil 5,5 milijona evrov letno, neveljavna. V njej naj bi bila tudi odškodninska klavzula, po kateri Donnaruma lahko klub zapusti za odškodnino 70 milijonov evrov, če se Milan uvrsti v ligo prvakov, oziroma 40 milijonov evrov, če se ne. To so v Milanu zanikali.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike