boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Je Pečnik načrtno zapeljal ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
1 14.12.2017 12:32:16

Tokrat res konec ljubezni!? Novi DOKAZI, kako SLAB je odnos med predsednikom Reala in RONALDOM: Portugalec mu zameri, ker ...

Reuters
Madridski Real bo po španskem in evropskem superpokalu naskakoval še tretjo letošnjo lovoriko.

Nogometaši kraljevega kluba se trenutno mudijo v Abu Dabiju, kjer se bodo v finalu svetovnega klubskega prvenstva pomerili z brazilskim Gremiom, po tem, ko so v polfinalu vse prej kot z lahkoto ugnali Al Jaziro (2:1).

Nogometaše je pred polfinalno tekmo obiskal tudi predsednik kluba, Florentino Perez, ki se je zelo prisrčno in simpatično pozdravil s trenerjem Zinedinom Zidanom in nekaterimi zvezdniki kluba, Marcela je celo pobožal po zanj značilni bujni pričeski, ter z njimi tudi na hitro poklepetal. Vzdušje je bilo zelo sproščeno vse dokler se ni pojavil Cristiano Ronaldo in se zelo na hitro in predvsem hladno pozdravil s prvim možem kluba. 

Portugalec naj bi mu po besedah španske Marce zameril, ker je v času, ko je osvojil pet zlatih žog, Perez v medijih govoril o morebitnem Neymarjevem prihodu. Podobne zamere je Ronaldo do predsednika gojil že, ko je izbruhnila afera o utaji davkov in je želel zapustiti klub, ker ni čutil dovolj velike podpore. 

Članki iz rubrike