franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 14.12.2017 09:30:42

Je ON odgovor na slovenske težave z učinkovitimi NAPADALCI!? Tim Matavž na Nizozemskem še naprej navdušuje! (video)

vszi
Slovenska reprezentanca se je po upokojitvi nekaterih klasičnih napadalcev, kot sta Milivoje Novaković in Zlatan Ljubijankić, znašla v kar precejšnjih težavah. Morda pa je Tim Matavž odgovor na te težave.

Ena od nalog novopečenega selektorja slovenske reprezentance Tomaža Kavčiča pred prihajajočimi izzivi bo tudi sestaviti reprezentanco iz nogometašev, ki bodo tudi strelsko učinkoviti. Slovenija je v zadnjih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo dosegla 12 golov, imela pa je kar 8 različnih strelcev, najbolj učinkovit pa je bil Josip Iličić s tremi goli. 

Na zadnji tekmi se je z dvema goloma izkazal Roman Bezjak, Tomaž Kavčič pa bo lahko resno računal tudi na Tima Matavža, ki se spet prebuja. Po tem, ko je za nekaj sezon utonil v pozabo, se oddaljil od reprezentance, je zdaj spet na radarju. In to kako. V sredo zvečer je zabil svoj osmi zadetek v nizozemskem prvenstvu za Vitesse in je ob Benjaminu Verbiču, ta je v vseh klubskih tekmovanjih dosegel že enajst golov, najbolj vroč slovenski strelec. 

Njegov Vitesse sicer ni zmagal, z Willemom je remiziral (2:2), trenutno pa se klub Tima Matavža na lestvici nizozemskega prvenstva nahaja na sedmem mestu. 

Značke: tim-matavž, vitesse

Članki iz rubrike