Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
1 12.12.2017 10:17:45

Množični PRETEP na Old Traffordu se je začel zaradi ... IBRAHIMOVIĆA! V lase so si skočili po TEM DEJANJU!

Reuters
Znano je ozadje dogajanja v drobovju stadiona Manchester Uniteda.

Kot veste, je Manchester City v nedeljo zvečer premagal svojega mestnega tekmeca in si priboril ogromno prednost, s katero je morda celo odločil angleško prvenstvo. Velika nervoza po tekmi pa je privedla do masovnega prepira in pretepa, v katerem jo je med drugim skupil Jose Mourinho, najbolj pa pomočnik Pepa Guardiole, nekdanji odlični nogometaš Mikel Arteta. Zdaj pa naj bi bilo tudi jasno, kako se je vse skupaj začelo.

Veliko je bilo govora o tem, da je bil Mourinho tisti, ki ga je zmotilo pretirano proslavljanje vratarja Edersona in preglasna glasba, njegovo pritoževanje pa naj bi nato privedlo do prerivanja. No, vsi španski časniki pa iz dobro obveščenih virov (Špancev ob tem dogodku pač ni manjkalo) pišejo o povsem drugačnem začetku, ki naj bi ga sprožila neimenovani predstavnik Guardiolovega strokovnega štaba in ... Zlatan Ibrahimović.

Omenjeni Guardiolov sodelavec je skupaj z nekaterimi nogometaši bučno proslavljal, ob tem pa se ni mogel zadržati, ko je zagledal Zlatana Ibrahimovića. "Kaj je, Ibra, veliko govoriš, a se bolj malo giblješ," naj bi mu zabrusil. Sicer v prepričanju, da ga bosanski Šved ne bo slišal, a so slišali nekateri drugi predstavniki Uniteda in zadevo zelo hitro razširili. Spor je bil po tem neizbežen, vodil pa je do prerivanja in pozneje pretepa.

Članki iz rubrike