zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
4 09.11.2017 17:57:36

VSE MANJ KANDIDATOV ZA SELEKTORJA! Tudi Edoarda Rejo nam bo očitno speljal nekdo drug

Profimedia
Po porazu Hajduka doma s Rudešom, ki je po zaostanku z 2:0 v zadnje pol ure s preobratom močno pretresel nogometni Split, je španski trener Joan Carrillo ostal brez službe.

Prvi kandidat za njegovega naslednika je Ivan Jurić, ki pa ima finančno zelo dobro pogodbo z italijansko Genoo. Ker v Splitu rojeni nekdanji hrvaški reprezentant bržčas ne bo uspel rešiti svojega statusa, se vodstvo Hajduka osredotoča na druge možnosti.

Po splitskih ulicah so spet oživele govorice o vrnitvi trenerja s slovenskimi koreninami Edoarda Reje. Ta je v sezoni 2009/10 že sedel na klopi Hajduka in takrat ostal v lepem spominu navijačem. Še vedno vitalni 72-letnik je iz Splita odšel v Rim, kjer je prevzel Lazio, nazadnje pa je vodil Atalanto.

Ko je klop Hajduka zamenjal za klop rimskega kluba, je slednji Hrvatom izplačal odškodnino v višini četrt milijona evrov.

Vodilni ljudje dalmatinskega kluba so Rejo poklicali včeraj, on pa je izrazil pripravljenost, da spet prevzame Hajduk. Vendar slednji ni edini snubec tega strokovnjaka, še vedno je namreč med kandidati za mesto selektorja Slovenije. Že večkrat je bil, vendar nikoli ni prišlo do zaključnih pogovorov.

Če so Hrvati res pohiteli in Rejo prepričali v vrnitev v Split, potem je iz seznama kandidatov za naslednika Srečka Katanca odpadel še en strokovnjak. Matjaž Kek namiguje, da bi rad ostal v Kvarnerju, Robert Prosinečki pa je pred vrati graškega Sturma. V dirki pa od prvega dne ostaja dosedanji pomočnik Tomaž Kavčič.

Članki iz rubrike