sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Robert Balantič
Robert Balantič
7 07.11.2017 07:55:32

RAZKRIVAMO: Se je zgodil VELIKI preobrat? Se je Matjaž Kek odrekel selektorskemu stolčku?

Reuters
Ni izključeno, da bo naslednik Srečka Katanca na klopi slovenske reprezentance znan že do konca tega tedna, toda nikakor ni nujno, da se bo to zares zgodilo.

Zagrebška Lokomotiva je aktualnim hrvaškim prvakom prizadejala že četrti zaporedni prvenstveni poraz, petega v zadnjih šestih srečanjih in enajstega v dozdajšnjem delu sezone. "Zdaj se bo pa res zgodilo. Kek odhaja z Rujevice in prihaja na klop slovenske reprezentance," je ob pogledu na rezultat v prestolnici južnih sosedov pomislil marsikateri ljubitelj nogometa na sončni strani Alp. Težko bi rekli, da takšno razmišljanje ni logično, česar ne spreminja niti spoznanje o tem, da ima Matjaž Kek še naprej popolno zaupanje vodilnih mož kluba, v prvi vrsti alfe in omege Damirja Miškovića, ter navijačev. "Ker bo nastale razmere 'presekal' z odhodom," je bil prepričan marsikdo, nakar so besede 56-letnega Mariborčana na tiskovni konferenci marsikaj postavile na glavo.

Na vprašanje, ali še vedno ima dovolj motiva, da ekipo spet postavi na noge in jo vrne v želeni ritem, je odvrnil: "Karkoli se bo zgodilo, bom ostal blizu kluba in v klubu, toda o tem, da bi odšel, ne razmišljam. Ne bom odšel, ne bom pobegnil v Slovenijo. Vem, da so številne špekulacije v zadnjem času vplivale na potek dogajanj, prav tako je bilo veliko stvari iztrganih iz konteksta. Niso bile korektne, toda s tem moramo živeti. V pogovorih z ljudmi v klubu bomo iskali rešitve in verjamem, da jih bomo našli. O mojem motivu pa nikakor ne gre dvomiti, navsezadnje sem tudi sam prispeval določen delež k temu, kako je Rijeka rasla in zrasla. Iz nastalega položaja se lahko izvlečemo le s skupno idejo. V zadnjem obdobju so mi podtikali marsikaj, ampak mojega motiva in moje želje, mojega srca za Rijeko, nihče ne sme postaviti pod vprašaj. Če je tako, sem kot človek užaljen."

Je to to? Je bilo to dovolj jasno sporočilo, da se Matjaž Kek ne bo vrnil na selektorski stolček? Kakopak smo želeli dodatna pojasnila. "Razmere na Reki so preveč resne, da bi govoril o čem drugem in morda spet postal del špekulacij..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike