Mobilna verzija
nu
nu

Tudi TAKOLE se pride na svetovno prvenstvo! Babica vdrla na igrišče in HLINILA KAP, da se je iztekel sodniški podaljšek (video)

Saj to ne more biti res. A vendarle je.

Obračun Paname in Kostarike je bil eden najbolj neverjetnih v nogometni zgodovini. ne samo da so pobiralci žog izbijali žoge in da so televizijski komentatorji skakali (dobesedno) po tribuni, ključen čas v sodniškem podaljšku pa je ukradla ... neka panamska babica. Da, prav ste prebrali, starka je zapustila tribuno in v zadnji minuti sodniškega podaljška na tekmi, na kateri je Panama moral zmagati, vdrla na igrišče. 

To pa še ni bilo vse. Niti približno. Ko je babica videla, da jo bodo z igrišča hitro odstranili, se je odločila, da bo hlinila kap. Če se nekoliko pošalimo, je njen vzornik zagotovo Cristiano Ronaldo, ki zelo rad preživlja čas na tleh, tudi ko za to ni nobenega razloga. Tako se je na tla vrgla tudi babica in varnostnikom, ki so morali delovati previdno, ukradla veliko časa. Tudi potem, ko so jo pobrali, pa se je opotekala in nadaljevala s svojim šovom. 

Zadnja minuta sodniškega podaljška se je tako iztekla, poročila iz Paname pa pravijo, da je babica povsem čila in zdrava prešerno proslavila zgodovinsko uvrstitev na svetovno prvenstvo. Posnetek njenega sijajnega vložka pa je seveda postal svetovna uspešnica. Poglejte si ga in se nasmejte. 

Značke: panama , babić