sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
7 13.10.2017 11:23:04

MATJAŽ KEK najbolj odkrito: Da, poklical me je RADENKO MIJATOVIĆ! Tole sva se dogovorila! O Katancu pa lahko povem, da je bil ...

Profimedia
Nekdanji (in bodoči?) selektor Slovenije Matjaž Kek je za Dnevnik spregovoril o svojem statusu.

"Da, poklical me je predsednik NZS Radenko Mijatović in dogovorila sva se za srečanje. Če te pokliče predsednik NZS, se že spodobi, da se z njim srečaš," je za Dnevnik dejal Kek, ki je v tem pogovoru v zvezi s srečanjem še dejal: "Reprezentanca domovine je zame kult in izziv. Vedno sem pripravljen pomagati, čeprav je to morda le en izrečeni stavek. Sem v trenerskih letih, ko me zanimajo le resni projekti. Poslušal bom vizijo NZS, ki jo bo predstavil Mijatović,"

Kek je seveda že vodil reprezentanco na zadnjem prelomu desetletja in jo popeljal na njeno zadnje veliko tekmovanje, potem ko je v dodatnih kvalifikacij leta 2009 premagal Rusijo in leta 2010 zaigral na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki. Zelo zanimiv in za marsikoga presenetljiv pa je njegov pogled na delo Srečka Katanca. "Dokler je bil Katanec na položaju, se nisem oglašal. Zdaj lahko potrdim sestanek in za Katanca mimogrede povem, da je bil neupravičeno tarča prehudih kritik," je poudaril za Dnevnik. 

Članki iz rubrike