Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 13.10.2017 12:10:19

Senzacionalno razkritje Špancev: Zidane le še do konca sezone na klopi Reala, nato pa SANJSKA SLUŽBA!

Reuters
Španski mediji so postregli z novico, ki navijačem madridskega Reala ni najbolj po godu.

Ko je legendarni Francoz Zinedine Zidane lanskega januarja zasedel vroči trenerski stolček madridskega Reala, si verjetno nihče ni mislil, kako zelo uspešen bo. A ta poteza predsednika Florentina Pereza se je izkazala za zadetek v polno, Real pa je pod vodstvom slovitega Francoza osvojil kar sedem odmevnejših lovorik.

Letošnjo sezono bo bržkone oddelal do konca, seveda če ne bo prišlo do kakšnih hudih pretresov v moštvu, po poročanju španskih medijev pa bo po koncu sezone sprejel največji možni izziv. Zidane je v preteklosti že večkrat poudaril, da bi si želel prevzeti izbrano vrsto Francije, po koncu svetovnega prvenstva pa naj bi se mu ponudila ravno ta možnost. Didier Deschamps se bo po mundialu v Rusiji poslovil od selektorskega stolčka, največjo podporo med francoskimi igralci in vodstvom reprezentance pa ima ravno Zidane. Francoski strateg za zdaj ne želi govoriti o tej temi, a bržkone prevladuje prepričanje, da bi se tega izziva lotil z največjim veseljem. 

Španci še dodajajo, da ima Real v primeru odhoda Zidana pripravljeno zamenjavo, galaktike pa naj bi po Francozu vodil aktualni nemški selektor Joachim Löw, ki mu pogodba z nemško nogometno zvezo poteče po svetovnem prvenstvu 2018.

Članki iz rubrike