favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
19 21.09.2017 10:00:27

RONALDO, koliko (in kaj) pa si POPIL? Absurdnemu padcu in strelu čez prazna vrata se smeji ves svet. Predvsem pa KATALONCI! (video)

Katastrofalen večer madridskega Reala je bil še posebej katastrofalen za prvega zvezdnika Cristiana Ronalda.

Ta se je v prvenstvu vrnil v moštvo po štirih tekmah odsotnosti (prvo od petih prepovedi je odslužil v superpokalu), a Realu ni mogel pomagati do zmage nad Betisom. Še več, na koncu se je z 1:0 veselila ekipa iz Seville, Ronaldo pa je "zablestel" predvsem z dvema dogodkoma, na katera nikakor ne more biti ponosen. Enkrat se je nadvse nespretno (vsekakor pa tudi nesrečno) prekucnil ob poskusu strela, drugič pa je zgrešil prazna vrata. 

Bilo je v 51. minuti, ko so vsi že videli zadetek. Garetha Bale je odlično prodrl in sijajno podal v kazenski prostor, Ronaldo bi moral le poslati žogo v prazno mrežo, toda pri tem se je zataknilo. Močno zataknilo. Ronaldo je povsem napak zadel okroglo usnje in ga poslal daleč prek vrat. Kot lahko zelo dobro vidite v prvem spodnjem posnetku. No, v drugem pa lahko vidite vse napake, ki jih je Portugalec naredil na tej tekmi - na čelu z resnično absurdnim padcem.

Kar zadeva slednjega, drugi posnetek zavrtite na 1:25 in ... No, lahko se vam smili, kajti resnično je šlo tudi za nesrečo. Če pa ste iz tega ali onega razloga privoščljivi, zagotovo ne boste zadržali smeha.    

Značke: ronaldo, real, betis

Članki iz rubrike