stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
9 21.09.2017 08:57:07

Navijači naslednjega mariborskega tekmeca v ligi prvakov z OGABNIMI vzkliki! Tako VROČEKRVNI so navijači Seville (video)

Maribor že v torek čaka težko gostovanje v vroči Sevilli.

Vijoličaste jutri čaka prvenstvena preizkušnja proti Aluminiju, potem pa se bo Maribor že začel pripravljati na naslednjo tekmo v skupinskem delu lige prvakov. V 2. krogu četa Darka Milaniča gostuje v Sevilli, kjer jih bodo zagotovo 'na nož' pričakali vročekrvni andaluzijski navijači. 

Ti so se v središču pozornosti znašli včeraj, ko so se izkazali z vse prej kot športnim navijanjem. Sevilla je na domačem igrišču gostila Las Palmas, za katerega igra do nedavnega eden največjih ljubljencev Seville Vitolo. Španski reprezentant se je poleti zelo zameril navijačem Seville, ko je kar sam prišel v klub, plačal svojo odkupno klavzulo, podpisal za Atletico Madrid, nato pa, ker Atletico ta prestopni rok ni smel registrirati novih nogometašev, za pol leta odšel na posodo k svojemu matičnemu klubu Las Palmasu. 

vitolo
Profimedia
Vse skupaj je zelo razbesnelo navijače Seville, ki so Vitolu pripravili vroč sprejem. Z žaljivkami so ga obkladali že vse od trenutka, ko je izstopil iz avtobusa. Žvižgali so mu na predstavitvi ekipe Las Palmasa, nato pa so celo tekmo prepevali ogabne pesmice uperjene proti njemu. 

"Vitolo, muérete!" oziroma "Vitolo umri!" so se drli navijači Seville! "Vitolo, cabrón, fuera de Nervión!" oziroma v prostem prevodu nekako "Vitolo, prasec, izgini iz Nerviona (predel Seville, kjer se nahaja stadion Seville Ramon Sanchez Pizjuan op. p.)!" so nadaljevali z žaljivkami. "Atlético de Madrid, mierda!" oziroma "Atletico Madrid, sranje!" pa so žalili tudi Vitolov nov klub.


Celotno dogajanje si lahko ogledate TUKAJ

Značke: sevilla, vitolo

Članki iz rubrike