Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 14.09.2017 13:48:47

Thomas Müller je v Bayernu na stranskem tiru: Če jutri UMREM, bo ....

Thomas Müller je pravi staroselec pri Bayernu, ki se mu je pridružil pred sedemnajstimi leti, ko jih je štel vsega enajst.

V tekoči sezoni pa nemški reprezentant nima neke pretirano vidne vloge v moštvu trenerja Carla Ancelottija. Sicer je zbral šest nastopov, a je samo eno srečanje (v domačem pokalu) odigral v celoti.

Dovolj, da so vse glasnejše govorice o njegovem morebitnem odhodu iz bavarske prestolnice. Pred dvema letoma so si ga močno želeli pri Manchester Unitedu, ko je na klopi rdečih vragov sedel Louis van Gaal.



Takrat do prestopa ni prišlo, je pa Müller priznal, da je razmišljal o odhodu, kako močno so si ga pri Manchestru želeli, govori tudi stomilijonska odškodnina, ki so jo zanj ponudili. "Razmišljal sem o tem, toda v klubu so mi takoj rekli, da spadam sem. Ko so mi pri Bayernu rekli, da računajo name in da sem pomemben člen moštva, se s prestopom sploh nisem pretirano obremenjeval."

Zdaj se spet dogaja, da Nemca povezujejo z odhodom, že v prejšnji sezoni je dosegel samo pet zadetkov, kar je močno pod njegovim povprečjem. Priznal je, da bi lahko igral za drug klub. "Seveda je možno, Ko bo prišel moj čas, bo to to. Schweinsteiger je bil tu več kot deset let, zdaj pa ga že dobri dve leti ni in namesto njega je tukaj nek drug igralec," je za Kicker razložil Müller, in nadaljeval: "Povsem enako bo z mano. Če jutri umrem, bo organiziran pogreb, v petek pa bo na igrišču spet enajst igralcev. Trenutno mislim, da se prestop ne bo zgodil, ker sem tu zelo zadovoljen. Prav tako ne pravim, da kakšna druga možnost ne bi bila možna. Če bi me življenje odpeljalo drugam, bi si tam lahko ustvaril dom. Držal bi se podobnih principov kot tukaj, preprosto bi vsak dan skušal čim bolj uživati."

Članki iz rubrike