Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
48 14.09.2017 10:53:42

NENORMALNO! Največji CAR ali popoln BEBEC? Kar je Ronaldo naredil po 11-metrovki, je edinstveno (video)

Cristiano Ronaldo je nazaj in z njim so se vrnile tudi polemike.

Portugalski super zvezdnik je moral izpustiti povratno tekmo španskega superpokala in prve tri tekme v španski ligi, zaradi kazni bo moral manjkati tudi na naslednji prvenstveni preizkušnji. Je pa seveda v sredo zvečer smel igrati v ligi prvakov, kjer je Real s 3:0 premagal Apoel. Ronaldo je odigral sijajno, tudi dosegel dva zadetka, milo rečeno šokiral pa je z reakcijo po tem, ko je iz enajstmetrovke zadel za 2:0. 

To je bil Ronaldov drugi zadetek, Real je prišel do odločilnega vodstva, Ronaldo pa je naredil nekaj, kar nogometaši ponavadi naredijo, če na neki tekmi potrebujejo še kakšen zadetek za preobrat. Praktično neposredno iz zaleta je tekel v mrežo, pograbil žogo in jo prav tako v teku odnesel na sredino igrišča. Da bi se tekma čim prej nadaljevala, da bi Real čim prej lahko krenil po nove zadetke. Resnično nenavadno, če ne neverjetno. 

Marsikdo ob tem pravi, da gre za dokaz izjemne lakote, izjemne želje po dokazovanju, izjemne želje po nadaljnjih zadetkih. In pa tudi želje čim bolje odgovoriti Lionelu Messiju, ki je tako zelo zaznamoval zadnje tedne. Spet drugih pa trdijo, da je Ronaldo z Messijem obseden in da je bilo to dejanje čistega arogantnega bebca. Nepotrebno, ponižujoče do nasprotnika in povsem po nepotrebnem vsekakor tudi konfliktno.

Poglejte si posnetek in se odločite sami.  

Značke: ronaldo, real, messi

Članki iz rubrike