sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 23.08.2017 19:28:09

NORO: Kaj pa vam ni jasno, GOSPOD POLICIST?! (video)

vszi
Ne, saj to ni normalno! Mogoče si boste morali posnetek ogledati večkrat, da boste razumeli razsežnost policistovega početja.

V tekmi prvega kroga turškega pokalnega tekmovanja sta si nasproti stali ekipi Sinopsporja in Amasyasporja. Dvoboj je bil izjemno zanimiv in napet. Gostje so po uri igre povedli z 2:1, domačini pa so z zadetkoma v 75. in 79. minuti obrnili rezultat.

Seveda so gostje takrat vse sile usmerili v napad, da bi se še enkrat vrnili v igro in si mogoče priborili napredovanje. Igralci so bili povsem osredotočeni na igro, gledalci pa so z velikim zanimanjem spremljali dogajanje na igrišču, ko se je kar naenkrat na njem pojavil nekdo, ki tja ne spada!


Ta nekdo je bil celo policist, človek, ki skrbi, da se podobne stvari ne bi dogajale! Mirno se je sprehajal po igrišču in bil zatopljen v telefonski pogovor, hodil je zelo počasi, kot da bi bil povsem sam na svetu.

Ko je prehodil že lep del igrišča, mu je le 'kapnilo', da je dobesedno prekinil pomembno nogometno tekmo in nekoliko pospešil korak. Še naprej se je pogovarjal po telefonu, stranskemu sodniku pa je z roko pokazal, da se opravičuje. Resnično nenavaden dogodek, ki ga bomo verjetno le stežka še kdaj doživeli.

Članki iz rubrike