Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
31 23.08.2017 17:57:50

KAKŠEN POSNETEK! Besni Sergio Ramos je napadel Luko Modrića, ki je bil videti, kot da bo zajokal (video)

vszi
Real je odlično začel letošnjo sezono.

Po zmagi v evropskem in španskem superpokalu je podobno krenil tudi v prvenstvo, kjer brani naslov prvaka. Na gostovanju pri Deportivu je slavil s 3:0, njegov kapetan Sergio Ramos pa je bil v izdihljajih obračuna izključen, ko je dobil drugi rumeni karton na srečanju in je moral predčasno pod prho.

Enaintridesetletni branilec je bil med tekmo zelo nervozen, kar se je najbolje videlo, ko je v eni izmed akcij povsem ponorel. Spravil se je kar na soigralca Luko Modrića, ki je bil videti povsem prestrašen in je zaščito poiskal kar med igralci nasprotne ekipe.

Vse skupaj se je začelo, ko je na travniku obležal Carvajal. Nogometaši Deportiva so to videli, a žoge skoraj celo minuto niso poslali v avt, da bi sodnik ustavil dvoboj ter s tem omogočil, da bi poškodovanemu članu Reala nudili zdravniško pomoč.



To je Ramosa tako razjezilo, da je domačinom odvrnil z enako mero. Na tleh je obležal Bakkali, Ramos pa je nadaljeval z igro, čeprav ga je tudi trener Zinedine Zidane opozoril, naj se ustavi. Ramos je žogo podal Luki Modriću, Hrvat pa se s soigralčevim razmišljanjem ni strinjal, tako da je okroglo usnje mirno poslal z igrišča.

Ramosu je takrat prekipelo in je želel obračunati s soigralcem, kar so mu preprečili nogometaši Deportiva. Kričal je proti Modriću, se vmes zapletel še z enim izmed domačih fantov in ga odrinil, zaradi česar je prejel rumeni karton.

Hrvaški reprezentant je bil povsem zmeden, na obrazu je imel zelo čuden izraz, kot da bi bil zaradi dogodkov povsem prestrašen. Na igrišču je bilo nekaj skupin igralcev, ki so se med sabo pogovarjali in pregovarjali, Modrić pa je ostal povsem sam, pozabljen od vseh, in je zbegano gledal okoli. Prizor je bil zelo komičen, saj je bil videti kot izgubljeni prvošolček, ki bi utegnil vsak trenutek spustiti kakšno solzico.

Članki iz rubrike