Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
7 23.08.2017 16:43:43

Barcelona ima pripravljeno četrto ponudbo za Coutinha, Liverpoolčanom se že smeji

Reuters
Saga okoli prestopa Philippeja Coutinha v Barcelono se očitno bliža koncu. No ja, saj je že čas, prestopni rok se bo končal čez osem dni!

Dozdajšnje ponudbe so pri Liverpoolu gladko zavrnili, razlog za to pa je, da Brazilca nočejo prodati. Pri angleškem velikanu vztrajajo pri svojem, čeprav si nogometaš močno želi kariero nadaljevati na stadionu Camp Nou.

Uprava Liverpoola je že pripravljena na četrto ponudbo iz katalonske prestolnice, ki naj bi bila hkrati tudi zadnja. Vendar dobro obveščeni otoški viri pravijo, da bo odgovor vnovič negativen in da sploh ni možnosti, da bi si Redsi glede tega premislili.


Odnosi med kluboma so v zadnjem času zelo napeti, Liverpool je po drugi ponudbi iz Katalonije zavrnil tudi nogometaševo pisno zahtevo po odhodu. V tretji ponudbi pa naj bi Katalonci ponudili kar 130 milijonov evrov, ampak so z njo močno razjezili Angleže.

Za to so poskrbeli zaradi predstavljenega načina plačevanja omenjenega zneska. Liverpoolu bi zagotovo pripadlo 85 milijonov evov, od tega bi bilo samo približno dvajset milijonov plačanih takoj. Preostanek vsote bi predstavljali bonusi, ki bi bili odvisni od nogometaševih nastopov in uspehov kluba.

S tem se pri Liverpoolu nikakor niso strinjali, še več, vse skupaj jih je še dodatno razjezilo. Celo tako, da so predstavnikom Barcelone rekli, da jim ni treba priti še s četrto ponudbo. Ampak v Barceloni niso obupali, saj vedo, da si Coutinho želi obleči njiho dres. Težko je reči, kdo bo bolj trmast, ampak kot trenutno kaže, se Coutinho v tem prestopnem roku ne bo preselil nikamor ...

Članki iz rubrike