stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
8 21.08.2017 11:11:42

Messi v City!? Angleži odgovarjajo: Da, RES JE, pripravljamo najvišjo ponudbo v zgodovini kluba, toda ...

Kot strela z jasnega je odjeknila novica o tem, da je Manchester City za Lionela Messija pripravljen odšteti 300 milijonov evrov.

Na svetovnem spletu se je novica začela širiti kot požar in je vznemirila veliko večino navijačev katalonskega ponosa. Bo res odšel? Zakaj še ni podaljšal? Je res nesrečen pri Barceloni? In kaj se pravzaprav dogaja? To je le nekaj vprašanj, ki so si jih v tistem hipu postavljali v Barceloni in tisti, ki po svetu stiskajo pesti za ta klub. 

Katalonski Sport danes zagotavlja, da ni (velikega) razloga za preplah in da so bile novice, ki so se začele širiti na družbenih omrežjih, vzete iz konteksta. "Vir informacije so izjave lastnika Cityja šejka Mansourja, v katerih je povedal, da City pipravlja največjo vsoto za prestop v zgodovini kluba. Po teh izjavah se je začela širiti informacija, da naj bi šlo za Lionela Messija, kar so nato povzeli številni mediji po svetu," je zapisal katalonski športni dnevnik, Španci pa dodajajo še, da naj v Cityjevem primeru ne bi šlo za Messija, temveč za Alexisa Sancheza. 

Seveda je vprašanje, ali Katalonci namerno gasijo ogenj glede Messija, da bi umirili situacijo ali pa imajo res prave informacije. 

Članki iz rubrike