franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 21.08.2017 08:53:29

Aleks Pihler: Vedno sem si želel biti KAPETAN MARIBORA, a na žalost ...

Drago Wernig - TAKA
Po dramatični prvenstveni zmagi so vijoličasti z mislimi zgolj pri povratni tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov, v dvoboju s Krčani dva igralca s trakom na roki.

Močno pomlajeni vijoličasti so v srhljivi končnici premagali Krčane in poskrbeli za nekaj dodatne energije v pričakovanju jutrišnjega velikega povratnega obračuna s Hapoelom v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo prvakov. Aleks Pihler je za 3:2 zadel v šesti minuti sodnikovega dodatka in je s tremi zadetki najboljši strelec vijoličastih. "Ko daš gol, moraš biti zadovoljen. Še posebej, če je odločilen. Na koncu pa je seveda najbolj pomembno, da je zmagala ekipa in da smo dobro odigrali tekmo ter zmagali."

Aleks Pihler je v sobotnem večeru doživel še eno veliko čast. Ko je Luka Zahović v bolečinah odšel v bolnišnico, si je nadel kapetanski trak. "V nogometni šoli sem igral v vseh selekcijah, bil kapetan in zdaj sem trak nosil na članski tekmi, to je seveda velika čast. Vedno sem si želel biti kapetan Maribora, na žalost pa se je to zgodilo, ko je Luka moral z igrišča. Vsi mu želimo hitro in uspešno okrevanje."

Zdaj je na vrsti odločilni obračun s Hapoelom. "To je to, kar smo čakali. Verjamem, da nam bo uspelo," poudarja Aleks Pihler.

Članki iz rubrike