stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
16 21.08.2017 08:44:14

NESLAVNI rekord Sergia Ramosa in neizmeren BES: Španski sodniki naj se malo učijo od angleških (video)

Madridski Real je zelo suvereno začel novo sezono španskega prvenstva, in sicer z zmago 3:0 na gostovanju pri Deportivu.

Do prepričljive zmage, s katero so se v hipu zavihteli na prvo mesto lestvice španskega prvenstva, so prišli tudi brez pomoči Cristiana Ronalda, ki bo moral izpustiti še tri prvenstvene tekme. Med strelce so se tokrat vpisali Gareth Bale, Casemiro in Toni Kroos, še enkrat več pa je bil v središču pozornosti Sergio Ramos. 

Toda španski branilec se ni proslavil. V izdihljajih tekme je namreč prejel še drugi rumeni karton in si tako prislužil izključitev. Po tekmi pa ni skrival jeze ter občutka krivice. "Ne strinjam se z drugim rumenim kartonom, po mojem mnenju ni bil niti malo upravičen. Toda tako pač je, moram spoštovati sodniško odločitev. Ne morem se pa znebiti občutka, da bi se morali španski sodniki veliko bolj zgledovati po angleških, njihov sistem mi je veliko boljši, saj dopušča veliko več igre," je bil kar malo besen Ramos.

ramos schar

Prvi rumeni karton pa si je Ramos prislužil po veliki neumnosti, ko se je kar z rokami lotil Švicarja Fabiana Schära. Branilec Reala je s to izključitvijo postavil tudi neslavni rekord la lige. Z 18 rdečimi kartoni je namreč postal največkrat izključen nogometaš. 

Članki iz rubrike