stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 24.07.2017 21:41:55

Je to sploh mogoče: DESETLETNA pogodba za nogometaša Arsenala!

Reuters
Sliši se skoraj neverjetno, toda napadalec Arsenala je na svoj naslov dobil zelo nenavadno pogodbo, v kateri je za nogometaša nekaj zelo mamljivih postavk.

Španski prvoligaš Deportivo iz La Coruñe želi v svoje vrste vrniti Lucasa Pereza, ki ga je prejšnje poletje za dvajset milijonov evrov prodal Arsenalu. Da bi galicijski ekipi to uspelo, so odgovorni v klubu sestavili skoraj neverjetno ponudbo, s katero želijo 28-letnega napadalca pripraviti do podpisa.

Kot poročajo španski mediji, je predsednik Deportiva Tino Fernandez nekdanjemu igralcu ponudil kar desetletno pogodbo. Toda to sploh še ni vse, fantu naj bi obljubil tudi identično plačo, kot jo ima v Arsenalu, za nameček pa bi po koncu nogometne kariere v klubu ostal kot tajnik. Trenutno so v teku pogovori med obema kluboma, po katerih naj bi bila določena višina Perezove odškodnine. Ta naj bi se gibala nekje med desetimi in dvanajstimi milijoni evrov.

Toda Deportivo ni edini, ki se zanima za Pereza; lovke po njem steguje tudi turški velikan Galatasaray. A igralčev zastopnik vseeno pravi, da je veliko bolj verjetna vrnitev v domovino. Ob tem lahko omenimo, da je bila prejšnja sezona na Otoku zanj zelo težka, priložnost za igro je dobil na samo enajstih prvenstvenih tekmah (en gol), od katerih niti ene ni odigral v celoti.

586-11-lucas perez re
Reuters
Skupno je za Arsenal zbral 22 nastopov in zabil osem golov. To je precej manj kot leto prej, ko je za Depor nastopil na 39 tekmah in se podpisal pod 19 golov. Sicer pa je Perez za ta španski klub skupaj igral dve leti in v 59 nastopih zbral 24 golov in 14 asistenc. Ob Deportivu in Arsenalu je bil še član Atletica, Raya Vallecana, ukrajinskih Karpatyja in kijivskega Dinama ter solunskega PAOK-a.

Članki iz rubrike