Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 24.07.2017 19:56:36

Lukaku razkril, kaj je počel Paul Pogba, da bi ga prepričal v prihod k Unitedu

Reuters
Manchester United je pred dvema tednoma v svoje vrste zvabil napadalca Romeluja Lukakuja, za katerega je Evertonu odštel 85 milijonov evrov.

Belgijski reprezentant je zelo dober prijatelj s Paulom Pogbajem, s katerim sta bila po sezoni skupaj na počitnicah v ZDA, zdaj pa je razkril, da je pomembno vlogo pri njegovem prestopu odigral prav omenjeni Francoz. "Seveda sem o tem veliko govoril s Pogbajem. Na počitnicah me je vprašal, kaj bom naredil? Povedal sem mu, da sem precej razmišljal o tem, da bi podpisal za United. Nekaj mi je govorilo, da preprosto naredim to," je razlagal Lukaku, nato pa postregel z zelo zanimivo anekdoto: "Živim blizu Manchestra in ko sva šla s Paulom na večerjo v mesto, je namenoma peljal mimo Old Trafforda."

Lukaku je vnovič združil moči s trenerjem Josejem Mourinhom, s kaerim sta sodelovala že pri Chelseaju in je od prvega dneva vedel, da se je pravilno odločil, ko je podpisal za United. S tem je pokvaril načrte londonskih modrih, pri katerem so bili prepričani, da ga bodo zvabili nazaj na Stamford Bridge.

Članki iz rubrike