stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
5 24.07.2017 17:31:28

Allegri v nebo dvignil Messija in Neymarja, o svojem krvniku Ronaldu pa ...

Profimedia
Trener Juventusa Massimiliano Allegri je na svetovnem spletu povzročil žgočo razpravo, saj je po tekmi z Barcelono v nebo koval Lionela Messija in Neymarja, medtem ko Cristiana Ronalda ni niti omenil.

Težava je nastala, ker je Allegri zvezdnika Barcelone omenjal kot najboljša nogometaša na svetu, prav Portugalec pa je tisti, ki je v zadnjem obdobju pobral vso smetano in ga tudi zaradi tega v tem trenutku mnogi vidijo kot najboljšega na zemeljski obli.

Jasno, strateg stare dame je bil na tiskovni konferenci pod vtisom odlične igre Kataloncev, predvsem Brazilca Neymarja, ki je z dvema zadetkoma prizemljil njegove varovance. "Ne vem, če je vreden 200 milijonov dolarjev, je pa na tej tekmi s svojimi potezami nekajkrat naredil razliko."



Kar je bilo za marsikoga sporno, je bila izjava Allegrija, da sta ravno ta dva igralca brez dvoma najboljša nogometaša na svetu, češ "nista najboljša le v tehničnem pogledu, tudi telesno sta odlično pripravljena." Cristiana Ronalda, ki je v finalu lige prvakov z dvema zadetkoma potopil njegov Juventus (na koncu je bilo 4:1), pa sploh ni omenil.

Na koncu koncev je to osebno mnenje in do njega ima italijanski strateg vso pravico. Je pa res, da se ni mogoče izogniti občutku, da ga poraz v finalu lige prvakov še vedno zelo boli in da na Portugalca gleda nekoliko postrani.

Članki iz rubrike