franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 22.05.2017 17:01:34

To MORATE prebrati: Lazievi ultrasi napisali pismo velikemu Tottiju. In to kakšno! Če bi bil naš...

Reuters
V Italiji se dogajajo neverjetne stvari. Po transparentu na tekmi Lazio - Inter zdaj še tole.

Najbolj ekstremni navijači Lazia so šokirali že s tem, ko so na nedeljski tekmi izobesili transparent, na katerem so se poklonili Francescu Tottiju, poslavljajočemu se legendarnemu kapetanu Rome. Že to se je zdelo nepredstavljivo, zgodba pa ima še bolj neverjetno nadaljevanje. Taisti navijači, najbolj izpostavljeni ultrasi, ki so ponavadi strah in trepet nogometašev Rome, so Tottiju spisali izjemno pismo ter ga javno objavili. 

Ni dvoma, izkoristili so ga tudi za zbadanje in obračunavanje z Romo. Hkrati pa so se velikemu Tottiju poklonili, da se mu ne bi mogli bolj. Resnično so objavili besede, ki jih je treba prebrati večkrat in ki človeku vzamejo sapo. V nadaljevanju prevajamo najbolj pomembne in najbolj šokantne izseke, iz katerih boste zagotovo dobili dovolj dober občutek, o čem govorimo in kakšne razsežnosti ima vse skupaj. 

"Prvič smo te spoznali davnega leta 1994 in že tedaj se je videlo, kako sijajen nogometaš si. Od tedaj je Lazio osvojil več kot Roma, osvojil je več kot ti. Seveda pa vsi vemo, koliko bi ti osvojil, če bi sprejel ponudbo madridskega Reala in če ne bi postal edini nogometaš, ki so si ga kraljevi želeli, a ga niso uspeli dobiti. Celo brez tebe so v tem času uspeli osvojiti Pet naslovov evropskih prvakov, štiri naslove svetovnih, tri superpokale, sedem državnih naslovov in še nekaj malenkosti." 

"Tudi ali še posebej zaradi tega si dosegel nekaj, kar si zasluži še več spoštovanja. Bil si edinstveno zvest. Toda nenavadno je, kako malo tega spoštovanja si dobil od svojih navijačev in predvsem od svojega kluba. Če bi bil naš, bi bilo precej drugače. Celo mi ne moremo biti tiho ob tem, kar ti je klub delal in ti naredil v zadnjem času. Le malokdo te brani v teh dneh, ko bi te najbolj morali. Mi pa te, seveda, ne smemo," 

Ob tem so se podpisali s 'Tvoji najboljši sovražniki' in treba je priznati, da so resnično šokirali nogometni svet. 

Značke: totti, rom, lazio

Članki iz rubrike