franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 22.05.2017 16:45:28

Zdaj pač ne more biti dvoma: Novi trener Barcelone v tem mestu že išče hišo in šolo za otroke!

Stvari so očitno jasne, da ne bi mogle biti bolj.

Luisa Enriqueja v vlogi trenerja Barcelone čaka še finale španskega pokala, in glede na nasprotnika (skromni Alaves) po vsej verjetnosti tudi lovorika. Kot so potrdili v vodstvu kluba - pravzaprav je to potrdil predsednik ponosa Katalonije osebno . pa bodo njegovega naslednika imenovali po skupđščii kluba 29. maja. In kdo to bo? O tem najbolje obveščeni katalonski mediji preprosto ne dvomijo več. In le kako bi dvomili?

Kot je razkril vedno najbolje obveščeni Sport, ki je neposredno povezan z dogajanjem znotraj kluba, držijo informacije o tem, da bo Enriqueja nasledil dosedanji trener bilbajskega Athletica Ernesto Valverde. Pa ne samo to, baskovski strokovnjak po informacijah Sporta že ima vsa zagotovila za podpis potrebnih papirjev in se je v Barceloni že lotil urejanja osebnih zadev, potrebnih za selitev v katalonsko prestolnico.

valverde re
Reuters

Valverde tako pri najboljših nepremičninskih agencijah že išče primerno hišo, Sport pa prav tako zagotavlja, da ureja vse potrebno za to, da bodo njegovi otroci s septembrom začeli hoditi v šolo v Barcelono. Podpisal naj bi dveletno pogodbo, torej njegov podmladek čakata najmanj dva razreda katalonskega izobraževanja. Če bo seveda šlo vse tako, kot si je vodstvo kluba zamislilo. Saj veste, kako je s trenerskim poklicem.   

Članki iz rubrike