nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 22.05.2017 13:09:02

Finale lige prvakov: Lani Alicia Keys, letos ...

Ameriška hip hop glasbena skupina iz Los Angelesa Black Eyed Peas bo nastopila na slovesnosti pred začetkom finala nogometne lige prvakov 3. junija v valižanskem Cardiffu. V finalu se bosta za želeno lovoriko evropskega klubskega nogometnega prvaka pomerili branilec naslova madridski Real in italijanski velikan Juventus.

"Zelo dobro se zavedamo kakšno težo bo imela ta tekma in kaj finale lige prvakov pomeni za vse navijače in ljubitelje nogometa, ne glede na to, kje si bodo ogledali tekmo v lokalih, na stadionu ali doma pred zasloni in v družbi prijateljev. Zaradi tega pripravljamo nepozaben šov," je dejal Will.i.am, vodja skupine Black Eyed Peas.


Evropska nogometna zveza (Uefa) se je po vzoru velikih finalov onstran Atlantika odločila, da bo finalne tekme lige prvakov popestrila z nastopih priljubljenih glasbenikov in skupin. Lansko slovesnost v Milanu, ko sta se za naslov udarila madridska rivala Real in Atletico, je popestrila ameriška jazz glasbenica Alicia Keys, dobitnica nagrade grammy.

Finale nogometne lige prvakov je eden najbolj gledanih športnih dogodkov na svetu. Lanski finale si je ogledalo več kot 180 milijonov gledalcev po vsem svetu.

Značke: nogomet, liga prvakov

Članki iz rubrike