nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

gv
gv
0 22.05.2017 12:26:41

Vse je jasno, prihodnost Barcelone razkriva predsednik: Kdaj bo znan novi trener? Kaj bo z Messijem?

Po koncu španske lige je o prihodnosti Barcelone spregovoril predsednik kluba Josep Maria Bartomeu. In se dotaknil tudi dveh najpogostejših tem: Lionela Messija in novega trenerja.

Medtem ko Real Madrid slavi 33. naslov prvaka Španije, se njegova najbolj zagrizena tekmica Barcelona že ozira v prihodnost. Predsednik kluba Josep Maria Bartomeu je sporočil, da bo 29. maja znan novi trener, ki bo nadomestil zdajšnjega, Luisa Enriqueja, razblinil pa je tudi dvome o prihodnosti prvega zvezdnika Lionela Messija

"Brez dvoma se bo sodelovanje med Messijem in Barcelono nadaljevalo."
JOSEP MARIA BARTOMEU

"Zavedamo se, da v tej sezoni nismo bili dovolj konstantni. Imeli smo preveč padcev, zato je Real Madrid zasluženo osvojil prvenstvo," je uvodoma dejal predsednik in nadaljeval: "Po koncu sezone, 29. maja, se bo sestala uprava kluba in predstavila zaključke, do katerih je prišla po mesecih trdega dela." 

Luis Enrique je v nedeljo zadnjič vodil ekipo na stadionu Camp Nou. Gledalci so mu ob koncu glasno zaploskali in izobesili napis: "Vedno boš eden od nas."

Njegovo poslanstvo v Barceloni se bo zaključilo s finalom španskega pokala 27. maja proti Alavesu, glavni favorit za mesto trenerja pa je po poročanju medijev Ernesto Valverde, ki je letos vodil zasedbo Athletica iz Bilbaa.

Eno najpogostejših vprašanj v povezavi z Barcelono je tudi prihodnost Lionela Messija. Argentinskemu nogometnemu superzvezdniku po koncu naslednje sezone poteče pogodba, Bartomeu pa je bržkone pomiril vse navijače katalonskega velikana. "Brez dvoma se bo sodelovanje med Messijem in Barcelono nadaljevalo," je kratko in jedrnato odgovoril predsednik Barcelone.

Članki iz rubrike