901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 22.05.2017 12:11:17

Vidal potrdil: Bayern bo Arsenalu zadal nov udarec, speljal mu bo prvega zvezdnika

Reuters
Že nekaj časa se je namigovalo, da Alexis Sanchez svoje kariere ne bo nadaljeval pri Arsenalu, minuli konec tedna pa je prinesel dvojno potrditev.

Prva je ta, da Arsenal prvič po devetnajstih letih ne bo igral v skupinskem delu lige prvakov, torej v tekmovanju, s katerim so Londončani do tega trenutka še lahko privabljali velika imena svetovnega nogometa. Topničarji se tako selijo v ligo Europa, mnogim zvezdnikom, na čelu z Alexisom Sanchezom pa to vsekakor ne bo po godu. 

Čilenec ima do konca še leto dni pogodbe, toda zdi se, da bo že poleti konec njegovega sodelovanja z Londončani. To je potrdil tudi njegov rojak, Arturo Vidal, ki je potrdil, da se Bayern resno zanima za njegovega prijatelja in da bo skupaj z vodstvom kluba storil vse, da Alexisa čim prej pripelje v klub. "Bayern me veliko sprašuje o Alexisu, vedno sem jim rekel, da je igralec, ki bi moral priti v ta klub. Zelo dobro igra pri Arsenalu, toda mislim, da mora narediti korak naprej in da se mora boriti z najboljšimi na svetu. Ima še leto dni pogodbe, vsi si ga želijo imeti v svojih vrstah, toda mislim, da je zdaj pravi čas, da pride v Bayern. Je odličen nogometaš, še vedno zelo mlad," je povedal Vidal in tako morda celo napovedal največji prestop letošnjega poletja. 

Članki iz rubrike