Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 19.05.2017 21:20:04

Slovenec v ekipi skupaj s Tottijem in Balotellijem?

Po koncu sezone se bo legendarni Francesco Totti poslovil od Rome, prav tako pa je njegov rojak Mario Balotelli nezadovoljen v Franciji, kjer brani barve Nice.

Oba bi poleti utegnila poiskati nov klub, čeprav je kar veliko možnosti za to, da bo Totti končal kariero. Vendar vseeno obstaja klub, pri katerem odgovorni možje želijo, da bi Italijana v naslednji sezoni nosila njihov dres.

balotelli
Reuters
Gre za turškega prvoligaša Antalyaspor, za katerega v zadnjih dveh letih nastopa tudi legendarni Samuel Eto'o, še dve leti dlje pa barve trenutno šestouvrščene ekipe turške superlige brani Sašo Fornezzi. Štiriintridesetletni slovenski vratar je v dozdajšnjih 31 krogih branil na petnajstih prvenstvenih obračunih in prejel 18 zadetkov, šeskrat je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno.

etoo
Profimedia
Tako kot obstaja veliko možnosti za to, da bi Totti končal kariero, je težko verjeti, da se bo Balotelli odločil za odhod v Turčijo, saj je v Franciji očitno spet našel samega sebe. Na triindvajsetih tekmah ligue 1 je zabil petnajst golov, kar je vsega spoštovanja vreden dosežek. Pri njem pa je bil tako ali tako vedno bolj problematičen težaven karakter, zato niti ni veliko klubov, kjer bi si upali tvegati z njegovim angažiranjem.

saso fornezzi
vszi

Članki iz rubrike