Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 19.05.2017 12:23:49

Med 70 in 80 milijonov za zvezdo Monaca, a ne za Mbappeja

Reuters

Za nogometaši Monaca je vrhunska sezona, v kateri so se presenetljivo uvrstili v polfinale lige prvakov (premoč je moral priznati Juventusu) in se veselili osmega naslova državnega prvaka.

Do tega so prišli po dolgih sedemnajstih letih, klub iz kneževine pa je ljubitelje nogometa preprosto navdušil, saj že celo leto kaže atraktivne in učinkovite predstave, s katerimi je pridobil številne simpatizerje.


Zdaj klub čaka zelo pestro poletje, za njegove igralce se zanimajo mnogi evropski velikani, ki so fante pripravljeni tudi bogato plačati. Večina oči je usmerjenih v najstniško senzacijo Kyliana Mbappeja, ki ga selijo v Real in še kam.

Toda tisti, ki bi utegnil prvi zapustiti kneževino, je nekdo drug. To bi lahko postal Bernardo Silva, 22-letni portugalski reprezentant je na 57 tekmah, ki jih je v tej sezoni odigral v dresu Monaca, zbral enajst golov in dvanajst podaj. Ob tem pa je bil ena izmed gonilnih sil čete trenerja Leonarda Jardima.

Zanj sta resno zanimanje že pokazala Real in Manchester United. Francoski Canal+ pa je celo prepričan, da bo kariero nadaljeval pri rdečih vragih. Tam ga želi njegov rojak, karizmatični Jose Mourinho, ki je za fanta bojda pripravljen odšteti med 70 in 80 milijonov evrov. To bi pomenilo, da bi Monaco z njegovo prodajo bogato zaslužil, Bernarda Silvo je namreč januarja 2015 iz Benfice pripeljal za 'samo' 15,75 milijona evrov.

Članki iz rubrike