Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 19.05.2017 19:12:18

Monaški princ ekskluzivno razkril, kje želi kariero nadaljevati Mbappe

vszi
Osemnajstletni Kylian Mbappe je s svojimi igrami v tej sezoni navdušil nogometni svet.

Mbappe je za Monaco zbral 43 nastopov v vseh tekmovanjih, te pa je začinil s 26 goli in 14 podajami. Seveda so se zanj že ogreli vsi velikani evropskega nogometa in samo vprašanje časa je, kdaj bo zapustil kneževino in oblekel dres enega izmed njih.

Največ se govori o tem, da bi utegnil prestopiti k madridskemu Realu, Manchester Unitedu ali Manchester Cityju. Svojo ponudbo naj bi po pisanju španskega športnega časnika Marca poslal tudi Liverpool, a je bilo 75 milijonov evrov veliko premalo, da bi v Monacu razmišljali o prodaji svojega bisera.



Iz Španije so prav tako prišle informacije, da je Mbappe že obljubil, da bo njegov nov klub Real. Toda za zdaj še ni konkretnih informacij glede njegovega prestopa. Se je pa oglasil monaški princ Albert, ki je med slavjem ob naslovu francoskega prvaka (prvega po 17 letih) povedal, kakšne načrte ima fant glede svoje prihodnosti: "Želi si ostati. Mislim, da s tem ne bom zlorabil zaupanje njegovega očeta, ki prav tako želi, da bi Kylian ostal v Monacu. Seveda vedno obstaja možnost, da bi v zadnjem trenutku prišlo do kakšne spremembe, o kateri nisem seznanjen, a za zdaj je tako, naslednje leto bo član Monaca."

Tudi podpredsednik kluba Vadim Vasiljev pravi, da je namera kluba zadržati Mbappeja. "Naredili bomo vse, da ga zadržimo. Vse je odvisno od nas in Kyliana, oziroma njegove želje, toda upam, da bo naredil pravo potezo in ostal. Z nobenim klubom se še nisem pogovarjal, saj se želim najprej pogovoriti z igralcem, ne z zainteresiranimi klubi."

Članki iz rubrike