volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 30.04.2017 15:26:19

Se obeta velikanska prestopna bomba? Eden največjih svetovnih talentov bi lahko že poleti pretresel nogometni svet!

Italija je na nogah, Italija govori o morebitnem poletnem prestopu svojega dragulja!

Govora je o največjem vratarskem talentu na svetu in na splošno o enem izmed največjih draguljev svetovnega nogometa Gianluigiju Donnarummi

Italijanski mediji so kot vročo žemljico pograbili zgodbo, ki pravi, da naj bi se agent vratarja Milana, kontroverzni Mino Raiola, začel pogovarjati za prestop svojega klienta v - Inter! Da, prav ste prebrali! 

Raiola naj bi na naslov Interja poslal kratko sporočilo in jih povprašal, ali bi želeli videti v svojih vrstah Donnarummo po tem, ko se mu izteče pogodba z Milanom (poleti 2018) in bojda je dobil pritrdilen odgovor. 


Jasno, ker ima Donnarumma pogodbo podpisano samo do naslednjega poletja - Milan mu bojda nudi novo pogodbo s 3,5 milijonov evrov letne plače, zraven pa nudi še kapetanski trak -, se lahko 18-letni vratar že čez 7 mesecev povsem nemoteno začne pogovarjati s potencialnimi novimi delodajalci za brezplačen prestop. 

Po poročanju italijanskih medijev vseeno ni ravno realno, da bi Donnarumma odšel v Inter, bolj se zdi, da Raiola igra igro, kako bi svojemu varovancu izposloval čim boljšo pogodbo. In Inter mu pri tej igri pride še kako prav. Če kam, potem Milan ne želi, da bi njihov dragulj odšel k najhujšemu rivalu. 

Ima pa Raiola bojda še eno skrito agendo. Že dolgo ni posloval z Interjem in zdaj, ko imajo črno-modri nove kitajske lastnike, bi seveda rad tudi kontroverzni agent kaj zaslužil na njihov račun. Tudi zato je pred časom Raiola javno pohvalil nove Interjeve lastnike.

Če Milan Donnarumme in Raiole ne bo uspel prepričati v podpis nove pogodbe, potem rdeče-črnim ne bo preostalo drugega, kot da svojega talenta že poleti prodajo. In v tem primeru ste lahko prepričani, da bodo potencialni novi delodajalci italijanskega dragulja stali v vrsti. 

Članki iz rubrike