pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 23.04.2017 18:46:12

Vdor navijačev, prekinitev in zadetek Slovenca (video)

St. Etienne, za katerega igra tudi Robert Berić, in Rennes sta se danes pomerila pred praznimi tribunami stadiona Geoffroy-Guichard, po 16. minutah pa se je vse spremenilo.

Spremenilo (postalo je glasno in polno dima) se je za približno 15 minut, potem se je tekma spet nadaljevala v tišini. Ravno toliko časa je bilo srečanje tudi prekinjeno, na tribuni so si namreč svojo zabavo priredili domači navijači, ki so mimo varnostnikov vdrli na stadion.

Sodnik in delegat sta tekmo prekinila, igralci so zaradi varnosti zapustili zelenico, vodilni ljudje domačega kluba pa so domače privržence prepričevali, naj vendarle spoštujejo odločitev vodstva lige in zapustijo stadion.

st etienne 1


Vodstvo lige je namreč St. Etienne kaznovalo zaradi februarskih navijaških incidentov na tekmi z Lyonom, zato je morala današnja tekma potekati za zaprtimi vrati.

Ko so se strasti pomirile in se je tekma nadaljevala, je v miru in tišini, ki kajpak nista običajna za nogometne tekme, zablestel slovenski reprezentant Robert Berić - v 40. minuti je svojo ekipo popeljal v vodstvo. To je bil peti prvenstveni zadetek Krčana za St. Etienne v tej sezoni.

Tik pred koncem prvega polčasa so gostje izid izenačili, v drugem delu pa sta mreži mirovali. St. Etienne – Rennes pred praznimi tribunami torej 1:1.

Članki iz rubrike