Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 23.04.2017 16:32:06

Kekove varovance zaustavil Rečan, ki obožuje Handanovića

Vratar Istre, ki so ga nogometaši Rijeke po sobotnem remiju najbrž sanjali, je razkril, da se je veliko naučil od slovenskega zvezdnika.

Po porazu Dinama na derbiju s Hajdukom so nogometaši Rijeke zamudili priložnost, da bi prednost pred modrimi iz Maksimirja povečali na sedem točk, toda naposled se morajo zadovoljiti s petimi. V Pulju so se namreč z Istro razšli z neodločenem izidom (1:1), Matjaž Kek in njegovi varovanci pa žalujejo za številnimi zapravljenimi priložnostmi. V domačih vratih je blestel Ivica Ivušić.

Gre za 22-letnega Rečana, ki ima zanimivo preteklost, sposobnosti katerega so že pri 14 letih opazili ogledniki Interja in ga povabili v Milano. "Pri 15 letih sem že treniral s člansko ekipo. Vadil sem z Juliom Cesarjem, Samirjem Handanovićem, Javierjem Zanettijem … Lahko sem se veliko naučil, še zlasti od Handanovića. Sebe nekako vidim v njemu. Moja idola sta bila Cesar in Handanović, ki sem ju spoznal najprej, toda Handanović me je bolj fasciniral. Je pravi profesionalec, veliko mi je pomagal in me naučil marsikateri vratarski veščini," je razkrila nočna mora nogometašev Rijeke.

Članki iz rubrike