franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 19.04.2017 18:50:08

Vrhunsko: Kolo Toure napačno razumel vprašanje in nasmejal vse (video)

vszi
Zaradi svoje preprostosti je 36-letni branilec iz Slonokoščene obale Kolo Toure izjemno priljubljen pri navijačih vseh ekip, za katere je igral.

In prav nič drugače ni niti v Glasgowu, kjer od poletja brani barve škotskega prvaka Celtica. Tokrat pa je s svojo simpatično nevednostjo navdušil tudi vse, ki so se zbrali na dobrodelni prireditvi, kjer je odgovarjal na vpršanja mladih navijačev Celtica in dijakov.


Ko ga je nekdo izmed prisotnih vprašal, kateri je njegov najljubši napev, najprej sploh ni razumel vprašanja in je malo zmeden v smehu dejal: "Ne govorim še škotskega jezika." Že s tem je poskrbel za salve smeha. Ko pa so mu razložili, da bi od njega radi izvedeli, katera pesem mu je všeč, je najprej vse prosil naj se ne smejijo in razkril, da obožuje Whitney Houston. Toda po tem odgovoru se je po dvorani razlegel huronski smeh, saj se je vprašanje več kot očitno nanašalo na navijaške pesmi.

Potem pa je povedal, da mu je najljubša pesem navijačev Manchester Cityja, ki v njej omenjajo tudi njegovega mlajšega brata Yayo. Seveda je ob tem zapel in tudi zaplesal koreografijo.

Članki iz rubrike