Šolta Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi...

Vladivostok Svet24.si

V Vladivostoku aretirali ameriškega vojaka, tja ...

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 19.04.2017 14:41:15

Se je Mourinho že dogovoril s prvo poletno okrepitvijo?

Reuters
Po poročanju francoskega športnega časnika L'Equipe se je trener Manchester Uniteda Jose Mourinho že dogovoril s prvo poletno okrepitvijo.

V slačilnici rdečih vragov bo poleti prišlo do določenih sprememb. Jose Mourinho se že nekaj časa ozira za igralci, s katerimi želi okrepiti svoje moštvo. Očitno pa se je z enim že dogovoril, da bo v naslednjem prestopnem roku prišel na Old Trafford. Francozi pravijo, da je dogovor med kluboma praktično že sklenjen.

V igri je Serge Aurier, 24-letni član PSG-ja, ki velja za enega najboljših desnih bočnih branilcev na svetu. Če se bo prestop uresničil, se bo Aurier v Unitedovi branilski vrsti pridružil rojaku Ericu Baillyju, kar bo odlična kombinacija tako za klub kot za francosko izbrano vrsto.



United naj bi bil za reprezentanta Slonokoščene obale, ki ima s PSG-jem še dveletno pogodbo, pripravljen odšteti okoli dvajset milijonov evrov.

Obstaja pa določena težava glede Aurierjevega vstopa v Veliko Britanijo. Novembra mu namreč britanske oblasti niso izdale vize, ker je bil obtožen napada. Septembra je v Parizu pred nekim nočnim lokalom napadel policista in bil obsojen na dvomesečno zaporno kazen. Na prostosti je, ker je njegova pritožba še v obravnavi, pri PSG-ju pa so prepričani, da zaradi tega velja za nedolžnega.

Članki iz rubrike