franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 19.04.2017 17:12:03

Enega najbolj vročih mladih nogometašev na trening vozi mama

Profimedia
V tej sezoni je hit Monaco in v njegovih vrstah je hit predvsem 18-letni Kylian Mbappe, za katerega stroka pravi, da bo kmalu za veliko denarja prestopil v enega najboljših klubov na svetu.

Mladi francoski napadalec bo nocoj s svojimi soigralci potrjeval zmago na prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov v Dortmundu. Mbappe je v izločilnih bojih na treh tekmah (proti Manchestru Cityju in Borussii) dosegel štiri zadetke. "Nič ni čudnega, da ljudje preprosto norijo za njim. Res igra odlično, pa komaj 18 let ima," pravi hrvaški vratar v dresu Monaca Danijel Subašić.

"Fant je super, povsem normalen, čvrsto stoji na tleh. Vsi okoli njega govorijo o sto milijonih evrov, ki ga čakajo v prihodnosti, njega pa na trening še vedno vozi mama. Verjemite mi, da sploh še niste videli vsega, kar zna. Vsak dan se na treningu prepričam, da je vedno boljši. Pred njim je res velika kariera," dodaja Subašić, ki še izpostavlja sproščeno vzdušje v slačilnici Monaca: "Starejši igralci pomagamo mlajšim, veliko se pogovarjamo in jim tako pomagamo pri prehodu v 'nogomet odraslih'. Vse to počnemo s ciljem, pomagati Monacu, da doseže cilj že v tej sezoni - to pa je lovorika."

Članki iz rubrike