stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 19.04.2017 12:23:37

Trije nogometaši Bayerna v slačilnici "obiskali" sodnika Kassaija

Profimedia
Včerajšnja povratna tekma četrtfinala lige prvakov med madridskim Realom in Bayernom zaradi hudih sodniških napak še vedno buri duhove.

Zaradi pristranskega sojenja Madžara Viktorja Kassaija niso ogorčeni le Bavarci, ogorčen je ves svet. In na dan prihajajo najrazličnejše podrobnosti v povezavi s krajo oziroma škandalom vseh škandalov, če želite.

Po tekmi so pravico kar v sodniški slačilnici iskali igralci nemškega moštva Thiago Alcantara, Robert Lewandowski in Arturo Vidal, ki se nikakor niso mogli sprijazniti z načinom, na kakršnega so v tej sezoni izpadli iz lige prvakov.

Potem ko so trije nogometaši Bayerna sodnika Kassaija obiskali v njegovi slačilnici, je postalo tako napeto, da so morali posredovati policisti.


"To je bila kraja. Takšne stvari se ne bi smele dogajati v ligi prvakov. Težko je sprejeti poraz, če vas sodnik tako močno osramoti," je dejal Vidal, ki je v 84. minuti za pravilno izbijanje žoge prestrogo prejel drugi rumeni karton, tako da so Nemci zaključek rednega dela in podaljška odigrali z igralcem manj.

Čilenec je še dodal, da po njegovem mnenju nogomet ne potrebuje video tehnologije, ampak boljše sodnike.

Tudi Alcantara je bil jezen na madžarskega sodnika: "Vsi ljudje se lahko kdaj zmotimo, vendar vsi se zavedamo, kakšni sodniki morajo soditi na tej ravni tekmovanja."

Nizozemski zvezdnik Arjen Robben sodnika sicer ni obiskal v slačilnici, je pa po tekmi izpostavil, da je bila to vrhunska tekma, odlična reklama za nogomet, vendar je bil žal glavna osebnost človek s piščalko: "Ne želim govoriti o sodnikih, vendar vsak mora pogledati na sebe, na svoje napake. In tu ni šlo za eno napako, bilo jih je veliko in bile so ključne."

Značke: bayern, vidal, robben, kassai

Članki iz rubrike