Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 19.04.2017 09:17:47

Ibričić o prijatelju Džeku in ostro čez zelene: Glede na to, kako je ravnala z igralci, si je Olimpija zaslužila ...

Koprčani so v Kidričevo pripotovali z jasno izraženim namenom osvojiti ves izkupiček in ostati v boju za četrto mesto na lestvici, naposled so se morali zadovoljiti z enajstim neodločenim izidom, ki ga je videl tudi nihče drug kot Edin Džeko. In dejstvo je, da je zvezdnik Rome in reprezentance Bosne in Hercegovine v veliki meri zaznamoval ponedeljkov popoldanski dvoboj in kar malce zasenčil dogajanja na igralni površini. Izjemni napadalec, ki je v dozdajšnjem delu prvenstva v serie A dosegel že 25 golov in si skupaj z Andreo Belottijem deli vrh lestvice strelcev, je na sončni strani Alp obiskal svojega velikega prijatelja Senijada Ibričića.

Bil je miren prazničen ponedeljkov popoldan, ko so nogometaši Aluminija in Kopra začeli tekmo 29. prvenstvenega kroga, nakar se je po svetovnem spletu kot požar razširila informacija, da je med gledalci v Kidričevem tudi zvezdnik serie A in kapetan reprezentance Bosne in Hercegovine. Dvoboj varovancev Slobodana Gruborja in Igorja Pamića je spremljal Edin Džeko, ki je stiskal pesti za kozličke in zlasti za igralca, ki je zaigral s kapetanskim trakom na roki – Senijada Ibričića.

Džeko je naš navijač, bilo mu je žal
»Z Edinom sva prijatelja že zelo dolgo in vsake toliko časa obiščeva drug drugega, zato ni to nič presenetljivega. Po sobotni ligaški preizkušnji je imel pri Romi dva prosta dneva, kar je izkoristil za prihod v Koper. Tokrat je naneslo tako, da smo imeli tekmo v ponedeljek, zato je imel dovolj časa, da se je lahko odpravil v Kidričevo. Mislim, da je to prva tekma na slovenskem prvoligaškem prizorišču, ki si jo je ogledal v živo,« je povedal pomembni člen zasedbe z Bonifike.

In kakšen je bil komentar napadalca Rome po videnem? »Edin je naš navijač in tako kot vsem ostalim navijačem Kopra mu je bilo žal, ker nismo zmagali, saj smo na prelahek način ostali brez dveh točk, ki bi ju nujno potrebovali, da bi ujeli priključek z ekipami, ki se borijo za četrto mesto. Sicer pa menim, da je videl dobro tekmo, obe ekipi sta igrali napadalno, dogajanje je bilo zanimivo,« je odvrnil Senijad Ibričić.

506-2-ibricic (obrez) dw
Drago Wernig - TAKA

Ni se spomnil, da je v Kidričevem že igral
Edin Džeko sicer v Kidričevem ni bil prvič, na tamkajšnji zelenici je že igral. Bilo je v drugi polovici julija 2003, ko je sarajevski Željezničar odigral prijateljski dvoboj z Aluminijem in zmagal s 4:0, trener Amar Osim je takrat obetavnega napadalca v igro poslal v drugem polčasu.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBRETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: ibričić, koper, džeko, plts

Članki iz rubrike