državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 17.04.2017 18:16:08

Te ljubezni je nepreklicno konec! John Terry odšteva zadnje dneve v dresu ljubljenega kluba

Končuje se še ena velika nogometna zgodba.

Nič ni večno in tudi te ljubezni je nepreklicno konec! Iz vodstva angleškega velikana Chelseaja so sporočili po svoje pričakovano, a za marsikoga vseeno skorajda šokantno novico. John Terry bo član modrih s stadiona Stamford Bridge le še do konca sezone, nato bo pomahal v slovo klubu, pri katerem je preživel vso svojo kariero.


"Po 22 letih je veliko za povedati, predvsem pa je veliko ljudi v tem izjemnem klubu, ki se jim moram zahvaliti. Trenerjem, soigralcem, vodstvu in navijačem, ki so mi v teh letih dajali toliko podpore. Ne morem se jim dovolj zahvaliti. V prihodnjih tednih bo še dovolj časa, da bom spregovoril o vsem tem," pravi Terry, ki je dres Chelseaja nosil kar 713-krat, hkrati 578-krat tudi kot kapetan. Kako naprej, se še ni odločil. "Odločitev bom sprejel v doglednem času, zdaj sem povsem osredotočen na pomoč klubu pri dosegu zastavljenih ciljev v tej sezoni."

Že 36-letni Terry, ki je v tej sezoni v premier ligi zaigral le petkrat, je sicer v modrem dresu debitiral že leta 1998, kot rečeno pa je bil Chelsea njegov edini klub v karieri. Z izjemo kratkega obdobja, ki ga je kot posojen preživel pri Nottingham Forestu. Londončanom je pomagal do številnih uspehov, štirikrat je bil državni prvak, leta 2012 se je veselil tudi lige prvakov.

Značke: chelsea, john-terry

Članki iz rubrike