Mobilna verzija
nu
nu

Plešoči Pogba na bolniški, navijači pa v zrak (video)

Profimedia

Več kot sto milijonov vreden nogometaš pač rad pleše. Tudi takrat, ko je poškodovan in mu trener nameni proste dni za okrevanje. Vendar, kako to razložiti navijačem, ki s kupovanjem dragih vstopnic in še dražjih navijaških artiklov pravzaprav vse skupaj financirajo?

Paul Pogba se je prejšnji teden na tekmi lige Europa med Manchestrom Unitedom in Rostovom poškodoval in v 48. minuti odšepal iz igrišča. Poškodba tetive mu je preprečila nedeljski nastop z Middlesbroughom in naj bi mu preprečila tudi sodelovanje v reprezentanci - Francijo v soboto čaka gostovanje v Luksemburgu.

Trener Jose Mourinho je na tiskovni konferenci potrdil navedbe zdravniške službe, vendar skoraj gotovo ni pričakoval, da bo v javnost spolzel video posnetek njegovega poškodovanega varovanca, kako razposajeno pleše pred televizorjem.

Francoski nogometaš si namreč ni mogel pomagati in se zadržati, ko je na teve ekranu zagledal brata Florentina in Mathiasa, ki sta plesala v teve zabavni oddaji. Jasno, video posnetek plešočega Pogbaja je hitro zaokrožil po svetovnem spletu, navijači pa niso izgubljali časa ter postavili vprašanje glede resnosti oziroma teže njegove poškodbe.

"Poglejte ga, mar ni ta fant poškodovan?"